Hoe een orgasme van het jaar een stapsgewijze instructie van specialisten te krijgen!

Hoe een orgasmejaar te krijgen? Stapsgewijze instructies van specialisten!

De techniek van krachtig orgasme in woorden is eenvoudig: je moet een keer de rechterbodemplezier benaderen en dan iets ongelooflijk aangenaam krijgen.

2. Hoe het werkt?

De reactie van een vrouwelijk lichaam voor seksuele strelingen bestaat uit vier fasen: excitatie, plateau, orgasme, nalaten. In het stadium van opwinding wordt de vrouw gespannen door intieme spieren en tepels, de hartslag

is snel, ademhaling wordt dieper en intermitterend, neemt de toestroom van bloed tot de genitalia toe. Al in deze fase begint het voorbereiden op balancing op de rand van plezier.

3. Dus, wat is de volgende?

Het meest interessant wordt op het plateau. Het produceert voldoende smering, de clitoris wordt erg gevoelig. Controle over je lichaam passeert geleidelijk aan de partner. U kunt originele cialis kopen BDSM-elementen (bijvoorbeeld handboeien) of vibrator gebruiken https://reconvertis-toi.com/masturbating-kvinner-fanget-dominikanske-kvinners-videoer-hvordan-trene-nedre-del-av-mage-vondt-i-magen-etterx/ om u naar de rand van het orgasme te brengen, maar niet om het te voelen. Je zult zeker het mengsel van opwinding, vreugde en plezier voelen.

4. En een beetje pijn

Voor de productie van serotonine, melatonine, oxytocine, komt norepinephrine in het lichaam niet alleen overeen met aangename sensaties, maar ook pijn en stressvol. Als je opgewonden genoeg bent, zal lichte pijn (meer onbeschofte seks, klap of iets anders) niet dichterbij worden, maar een deel van het plezier. Zorg er alleen voor dat u met een partner de taak correct begrepen en niet probeert verschillende doelen te bereiken!

5. Behandel dit als een spel

Denk eraan, in mijn jeugd speelde je “de zee bezorgd over” en, toen de presentator met iedereen sprak, ik wilde dat ik jezelf niet gaf en win? Mechanica van krachtige orgasme zien eruit als deze sensaties, omdat je als gevolg hiervan meer plezier krijgt dan van gewoon orgasme. Daarom, zelfs als de beschrijving u een beetje vreemd leek, is het de moeite van het proberen waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *