Seks voor onhandig

Je was niet geboren James Bond of Indiana Jones om acrobatische trucs uit te voeren in het ritselen van passie.

Liever, je ziet eruit als een hert, dat altijd de mokken van de tafel wordt geslagen, struikelt over elke stap, en wanneer het een meisje knuffelt, begint ze te klagen dat je pijn hebt gedaan.

Je bent ongemakkelijk en begrijpt het zelf, maar elk probleem kan worden opgelost met behulp van mannencultus, en het probleem van je clumsion in seks die we ook oplossen.

Vergeet seks in de douche

Als je slechte coördinatie hebt, dan moet u eerst seks in de douche vergeten.

Je zou geen schande moeten zijn die je dit evenement mist, omdat je op de zeep uitglijdt, wanneer je je vriendin neukt in gladde ruimte Meter per meter — Plezier niet aangenaam.

Als je het lichaam slecht controleert, brengt een dergelijke seks je niet een verscheidenheid als gevolg van een beperkte reeks posities.

Trouwens, badkamer — Een van de meest gevaarlijke in uw appartement, in het regelmatig MRUH-mensen, glijdt op wat lotion en het lanceren van het hoofd van het gietijzeren badoppervlak.

Rijder — Beste pose

We raden aan om u verschillende poses met een vriend te beoefenen, maar als u verre van ons werk op een professioneel niveau doet, geef dan al het meisje.

Je hoeft alleen maar te gaan liggen en een vriendin te houden voor de kont, en ze liet hem springen en kreunen.

Hoe dan ook, het is beter wanneer het meisje van plezier hangt, en niet van het feit dat je haar been hebt gepakt.

Seks — niet voor jou

Je hebt echter in die zin meer geluk dan een meisje met hetzelfde onhandige symptoom.

Echter, zelfs als je op de muur rust, hetzij op het meisje (en ze is aan de muur), dan het risico van vallen uit de overvloed aan gevoelens op solide, stoffige en koude vloer. In seks

staan ​​is moeilijker dan liegen — het is een feit.

En je wilt plezier hebben, en niet gewoon opstaan ​​en weken? Ga dan in de stoel of liggen op het bed.

Als je geen opties hebt vallen, wordt seks minder traumatisch en aangenamer. En een afzonderlijk advies in het kader van posities — Probeer geen seks te hebben «op hoog».

We begrijpen dat je sterke handen hebt, en je kunt zelfs vier meisjes verhogen, maar je coördinatie kan je in het meest verantwoordelijke moment vervangen.

Springen, ik zal het beste slipje vangen en zetten

We maken je geen metroseksueel, maar maken je een zelfverzekerde man.

En als je op de psychologie vertrouwt, die vaak naar de seks seks kijkt, is een belangrijk kenmerk van elke onhandigheid een angst die zich voortkomt uit het feit cialis bestellen dat je de hole sokken opleverde, en je haar zal opgezwollen is gemaakt op het kussen «Sneeuw».

Neem een ​​voorbeeld van een vriend, omdat het bijna nooit klimt om een ​​vies te knuffelen — Douchebezoeken regelmatig.

Dus je probeert jezelf te controleren en als je het regelmatig doet, dan heb je minder redenen om je zorgen te maken over je lichaam. Seks moet zorgeloos zijn en tot op zekere hoogte plezier.

Als dit niet het geval is, dan rijd je en, zeker, doe een aantal extra bewegingen.

Hun tekortkomingen oplossen

Hierboven beschreef we hoe je in bedproblemen kunt rondkrijgen met de coördinatie die je natuurlijk bent, er zijn, als je een kantoorleven woont en niet bezig bent met sport.

Maar dit is een fucking, wanneer je moet verdragen met gebreken, en ze niet corrigeren.

Gelukkig is de onhandigheid geen congenitaal nadeel. Coördinatie kan en moeten verbeteren.

Hiervoor heb je geen arts of psycholoog nodig (hoewel het probleem op de kruising van het fysieke en mentale principe is), zal een goede workout bij coördinatie je in plaats daarvan helpen.

Het is geen pilates en yoga, maar de realiteit van harde heren die je zweet maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *