5 Degenen waarover het beter is om niet te spreken na seks

Misschien een meer ongepaste plaats dan een bed, voor een openhartig gesprek en je zult niet nadenken. Maar helaas worden endorfines gedwongen om te denken dat je vriendin helemaal anders is.

We vertellen over wat je niet met haar moet praten na seks, als je de rest van de nacht niet wilt uitbrengen op de bank in de woonkamer.

Bekritiseer het gedrag niet in bed

Zelfs als ze feedback van je wil, weet dat waarschijnlijk – Het is een val. Zich onthouden van eventuele beoordelingen. Kritiek kan uw relatie in de toekomst ernstig be├»nvloeden, dus houd de taal vast of zij de weg is.

Maak geen commentaar op haar lichaam

Ons advies aan u: gebruik geen zalige minuten na het geslacht om haar te herinneren aan haar tekortkomingen. Kijk en druk je bewondering uit van wat. Ze zei tenslotte https://salvadorshoppingbusiness.com.br/betrodda-apotek-basta-kamagra-oral-jelly-bestallning/ dat hij van maandag naar de sportschool zou gaan.

Praat niet over het voormalige

Serieus, nu niet het moment om de eerste te onthouden of probeer er minstens enkele vergelijkende informatie uit te trekken

. Het bellen van een gesprek over eerdere partners is alleen wanneer jullie allebei moreel voor zijn, en niet meteen na seks.

Vraag niet waar ze erover heeft geleerd

Deze vraag beïnvloedt indirect het vorige onderwerp over de eerste. Geloof ons, geen goede dingen zullen leiden.

Blokkeer geen plannen voor de toekomst

We herinneren je eraan: Seks vereist niet altijd verplichtingen van ons (behalve anticonceptie, natuurlijk). Bespreek daarom niet de toekomst van uw relatie, als 100% niet zeker is in hun verdere ontwikkeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *