Vond een onverwachte reden waarom vrouwen geen orgasme ervaren

Vond een onverwachte reden waarom vrouwen geen orgasme ervaren

Er zijn duizend redenen waarvoor een specifiek meisje een orgasme kan krijgen tijdens seks met een beton. En hier is een andere. En deze keer heb je bijna nooit.

Een nieuwe studie van wetenschappers van de Universiteit van Queensland (Australiƫ) toonde: als je meisje denkt dat je de deur ervoor moet houden, help een vacht aan en, God verbiedt, haar handtas alleen om de eenvoudige reden Een man is geboren, dan is het veel moeilijker voor haar om het orgasme te ervaren dan een vrouw met feministische blikken.

De relatie tussen deze, schijnbaar verre concepten wetenschappers zien dat de hogere eist de vrouwelijke plaatsen, hoe minder ze tevreden is met de partner in het algemeen en in het bijzonder. Hoofd kamagra 100mg van de studie Emily Harris en haar collega’s voerden een experiment uit . Het werd bijgewoond door 662 vrouwen in relaties met mannen.

Wetenschappers interviewden elk van haar mening over de vraag of een vrouw zou moeten vertrouwen op een man en een man voor een vrouw zou zorgen. Het bleek dat vrouwen die zich houden aan de traditionele opvattingen over relaties geloven dat een vrouw passief zou moeten zijn, en een man moet domineren. Daarom worden de verantwoordelijkheid voor uw orgasme uitsluitend uitsluitend op een man vastgemaakt, wetenschappers af te sluiten. En als gevolg hiervan, krijg veel minder plezier van seks. Bovendien zullen passieve vrouwen minder snel mensen vertellen over hun verlangens en

voorkeuren in bed.

Ook in dergelijke paren waarnemen vrouwen seks als een plicht en schuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *