Welke inspecties kunnen je vriendin regelen en hoe ze ze te krijgen

Alle meisjes ervaren mannen voor kracht, of het nu gaat om een ​​vrijgevigheidstest of verificatie van je mannelijkheid.

Ze doen het om ervoor te zorgen dat u hetzelfde en uniek, sterk en dapper, verantwoordelijk en zorgzaam bent.

Soms kan het de absurde bereiken, maar in elk geval is het beter om te weten hoe te reageren op de tests die door de vriendin zijn uitgevonden.

Controleer op hebzucht

Een van de meest voorkomende tests. In de regel gebeurt dit op het eerste moment van uw relatie.

Je hebt bijvoorbeeld een aangename avond in een café doorgebracht en het meisje vraagt ​​om een ​​account mee te nemen. Om je te controleren, zal ze voorstellen om voor zichzelf te betalen.

Natuurlijk, als u niet geïnteresseerd bent in de verdere ontwikkeling van gebeurtenissen, kunt u het ermee eens zijn, en zij zal een vinkje in zijn vragen stellen.

Maar nogmaals, het is de moeite waard om aandacht te schenken aan hoe belangrijk het voor haar is. Als dit allemaal naar fanatisme en in de toekomst komt, begrijp je dat voor een meisje het bijna de belangrijkste van alle punten op haar lijst van de perfecte man is, — Matchy hengels. Het moet gerelateerd zijn: bij gezonde en langdurige relaties, verdeeld, is het account voor twee vrij aanvaardbaar, vooral wanneer uw budget gebruikelijk wordt.

Maar vergeet natuurlijk niet dat je elkaar soms moet

verwennen. Zo’n gebaar maakt je geen podcast — Dit is slechts een van de gemakkelijkste manieren om aandacht te doen.

Controleer op jaloezie

Als je matig jaloers bent, is het goed. Laat de meisjes hierin en toegeven niet, ze vinden het leuk als een partner dit gevoel ervaart. En het gaat niet om pathologische jaloezie en een neiging tot despotisme. Het is belangrijk voor haar om te begrijpen dat nadat je je relatie lekt, je haar niet tien kleren zult laten dragen en je zult niet jaloers zijn voor elke post.

En toch: het is een omkeerend iets. Dat wil zeggen, tijdens dergelijke tests, kan het meisje concluderen dat je onverschillig voor bent. Over het algemeen is alles vrij eenvoudig. Ze kan «vergeten» Sluit in de browser op uw laptoppagina van een kerel en wacht alsof je reageert.

En kan beginnen om als in «Instagram» Een mercable bedrag omdat hij weet dat ‘s avonds je eruit ziet, welke foto’s en video ik heb gehad door je abonnees in de afgelopen dag. Het is belangrijk om te begrijpen wat ze op je wacht. Nee, je hoeft niet een correspondentie te maken met degenen van wie ze eruit zag, en ontdek de relatie. Het is het niet waard om een ​​schandaal te regelen. Geef haar gewoon om te begrijpen dat het onaangenaam voor je is.

En natuurlijk is het noodzakelijk om het stevig en vol vertrouwen te doen, maar niet overgribi. Hoogstwaarschijnlijk gaat ze naar passie en veel aandacht, dus probeer haar te geven wat ze wacht.

Als je echter echt een licht gevoel van jaloezie ervaart, probeer dan niet te hoeven — alles gaat alleen. Grote plannen voor een gezamenlijke toekomst met haar? Houd haar sterker.

Controleer op mannelijke

Het is geen geheim dat repentables (in de slechtste zin van het woord) niet als meisjes. U moet uw positie en goede woord. Natuurlijk, wanneer de relatie nog maar net begonnen, de meeste mensen proberen om het meisje te behagen, lijden grillen en sluiten hun ogen op een terrein. Maar u begrijpt dat alles heeft de limiet en dat geduld — Bron droogt. Dus het is belangrijk om niet te

levitra kopen zonder voorschrift

remake. Proberen haar te plezieren in alles, je zult zwak lijken en ze wil je kracht zien.

Soms beginnen meisjes specifiek te zijn wispelturig om te begrijpen of je het kunt temmen of accepteren (en misschien voor jou, twee) een moeilijke beslissing. Ga je, bijvoorbeeld voor het avondeten. Moet beslissen waar u de avond doorbrengt en natuurlijk de oplossing van dergelijke problemen zou worden gewricht.

Maar hoeveel opties voor kamagra 100 mg restaurants en cafés die je hebt overwogen, heb ze nooit besloten waar ze het meest zou willen gaan.

En weet je, hoogstwaarschijnlijk nadenken ze er niet eens aan, omdat hij de keuze wil om jou te doen. Als je weet dat ze gek is op Panasian Cuisine, — leiden tot de juiste instelling.

Ongeveer hetzelfde gebeurt wanneer je een populaire winkel hoort voordat je naar de winkel gaat «Koop iets heerlijks». Ja, voor jou is het gewoon een wandeling voor de producten, maar voor haar — Een andere test. Option met woorden «Ik wist niet wat je neemt» is op zich al een koek. Kies een volle zak van alles wat haar en je wilt, — Laat hem kiezen.

Controleer op loyaliteit

Nee, ze zullen niet huren branden brunettes voor u en vangst verleiden met politiek. Alles is een beetje moeilijker. Om te beslissen voor jezelf, of bent u zeker van een man, ze is genoeg dat ze van u kunt leren over je verleden.

Bijvoorbeeld, kan ze vragen hoeveel meisjes heb je voor haar. Niet alleen degenen met wie je ontmoet, maar in het algemeen. Als je de Donjun niet hebt gehoord en je 3 had om haar te ontmoeten–5 partners, informatie kan niet worden verborgen. Zij zal begrijpen dat voor uw leeftijd vrij redelijke aantallen is.

Maar als je eenmaal om je heen hebt gelopen de glorie van alfa-man en het aantal meisjes draait een dozijn (of zelfs een paar) — beter beantwoorden haar vraag ontwijken.

Zelfs als je nog steeds waar bent, denk dan goed na. Grote aantallen kunnen in haar ogen het beeld maken van een onverzadigbaar roofdier, een wandelman, en zal niet tot iets goeds leiden.

Zelfs als dit allemaal in het verleden, heb je een lange tijd gekomen en nu gedraag je je goed — Het niet waard. Het is een zeldzaam geval wanneer een kleine leugen een betere grote waarheid is.

Controleer of u een man bent

Je leeft twee jaar samen, en alles past bij jou. Heb je een grote tv voor het bed dat je hebt gekocht in IKEA, een kat, machine, set gerechten.

En alles is echt cool, beide zijn beide tevreden met een gezamenlijk leven — Hoe plotseling verklaart ze dat hij wil vertrekken. Zo’n nieuws als sneeuw op het hoofd. Je bent absoluut niets voor jou, zijn motieven zijn niet vatbaar om uit te leggen, en je zult er niets logischer van horen dan «Ik wil alleen zijn». Duizenden «waarom» Je hoofd draait dag en nacht.

Ja, misschien heb je alles en het was goed, maar kijk naar de situatie op haar kant. Je lang samen, maar niets verandert. Relaties worden niet ontwikkeld; Ze weet niet wat je wacht. Serieuze gesprekken over het huwelijk en je hebt geen.

Bespotten? Comfort zone — Dit is natuurlijk geweldig, maar voor een meisje dat een gezin wil creëren is niet genoeg. Ze ziet dat alles bij jou past en je hebt geen plan voor de toekomst, het leven van vandaag. De conclusie: u bent niet klaar voor echtelijk leven en verandering.

Misschien is ze zichzelf niet klaar, maar je bent. Als je haar nodig hebt, moet je er alles aan doen zodat ze het vertrouwen voelde in morgen. En voor deze verandering is noodzakelijk. Niet altijd een vergelijkbare applicatie van het meisje kan betekenen dat ze wil trouwen. De meeste vriendinnen zijn ervan overtuigd dat als je persoon is, hij nooit zal loslaten.

En als je nog niet klaar bent om een ​​aanbod aan haar te doen, maar je weet precies dat, naast haar, niemand nodig heeft, — Laat gewoon niet los. Zoals hier zijn de examens.

En als je je in zo’n situatie hebt bereikt — Haast je niet om te vieren en te verheugen. Dit is nog maar het begin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.